Wie zijn wij

Vanaf 1 april 2015 heeft Heinoos Maatje Meer haar deuren geopend in het centrum van Heino. Een damesmodezaak voor dames met een maatje meer. Het aanbod bestaat uit eigentijdse damesmode vanaf maat 42. Of het nu gaat om een elegante jurk, comfortabele broek of een lekker warm vest voor een koele avond, Heinoos Maatje Meer biedt dameskleding voor iedere gelegenheid, voor jong en oud. Van luxe blouses, verfijnde tunieken en elegante jurken tot casual tops, vlotte T-shirts en stoere jeans. Naast de kleding collectie, biedt Heinoos Maatje Meer ook een collectie handgemaakte sieraden van het merk AnZZ. Sinds augustus 2015 is er ook lingerie van het merk Syl, RJ ondergoed en panty’s van het merk Pamela Mann in ons assortiment.

Erna van Leeuwen-Jansen, de eigenaresse, vond het naar jarenlange ervaring in de detailhandel tijd voor een nieuwe stap. Door de affiniteit met mode en de schaarste aanbod voor mooie modieuze dames kleding voor een maatje meer was de keuze snel gemaakt. Tijdens uw bezoek aan de winkel staat de koffie en/of thee voor u klaar

Heinoos Maatje Meer biedt kleding van de merken Anna Scholz for Sheego, Ascari, Chalou, Choise, Ciso, Curve, Doris Streich, Exelle, KJBrand, Matt.fashion,  by Nör+, Pont Neuf, Sallie Sahne, Sempre Piu, Signature, Verpass, Via Appia Due, Zeli, Zhenzi en Zizzi.

Op 28 september opent Heinoos Maatje Meer de deuren van het nieuwe pand aan de Haarstraat 6 in Heino. (naast Mooi) In totaal krijgen wij een winkel die 2x zo groot is dan het huidige pand en een mooie rechte winkel.  Het geeft ons de mogelijkheid om het merk Zizzi toe te voegen. Dit is een jongerenlijn met aantrekkelijke prijzen. Verder breiden wij uit met San Miquel schoenen.

 

24 november 2017 van 12.00 – 17.00 uur nodigen wij u uit voor een gezellige middag met een hapje en een drankje. Sylvia van Syl Design is deze middag aanwezig om uitleg te geven over een goed passende bh. Tevens is de maand november bij ons de maand van de bh en geven wij 20% korting op de aanschaf van lingerie van Syl. Begin december verloten wij een lingeriesetje van Syl aan iemand, die in de maand november lingerie van Syl heeft aangeschaft. Laat ons even weten of u aanwezig wil zijn tijdens deze middag.