Wie zijn wij

Vanaf 1 april 2015 heeft Heinoos Maatje Meer haar deuren geopend in het centrum van Heino. Een damesmodezaak voor dames met een maatje meer. Het aanbod bestaat uit eigentijdse damesmode vanaf maat 42. Of het nu gaat om een elegante jurk, comfortabele broek of een lekker warm vest voor een koele avond, Heinoos Maatje Meer biedt dameskleding voor iedere gelegenheid, voor jong en oud. Van luxe blouses, verfijnde tunieken en elegante jurken tot casual tops, vlotte T-shirts en stoere jeans. Naast de kleding collectie, biedt Heinoos Maatje Meer ook een collectie handgemaakte sieraden van het merk AnZZ. Sinds augustus 2015 is er ook lingerie van het merk Syl en  RJ ondergoed in ons assortiment.

Erna van Leeuwen-Jansen, de eigenaresse, vond het naar jarenlange ervaring in de detailhandel tijd voor een nieuwe stap. Door de affiniteit met mode en de schaarste aanbod voor mooie modieuze dames kleding voor een maatje meer was de keuze snel gemaakt. Tijdens uw bezoek aan de winkel staat de koffie en/of thee voor u klaar

Heinoos Maatje Meer biedt kleding van de merken Anna Scholz for Sheego, Ascari, Chalou, Curve, Doris Streich,  KJBrand, by Nör+, Pont Neuf, Sallie Sahne, Sempre Piu, Signature, Zhenzi en Zizzi.

Op 28 september opent Heinoos Maatje Meer de deuren van het nieuwe pand aan de Haarstraat 6 in Heino. (naast Mooi) In totaal krijgen wij een winkel die 2x zo groot is dan het huidige pand en een mooie rechte winkel.  Het geeft ons de mogelijkheid om het merk Zizzi toe te voegen. Dit is een jongerenlijn met aantrekkelijke prijzen. Verder breiden wij uit met San Miquel schoenen.

Vanaf 1 augustus 2018 op vrijdag geen koopavond meer. Wij sluiten dan om 17.30 uur.

Kerstweekend van 14 tot en met 16 december. Vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur en zondag’s open van 13.00 – 17.00 uur.

Modeflitsen op zaterdag 22 december van 14.00 – 16.00 uur.

Zondag 23 december open van 13.00 – 17.00 uur.

Maandag 24 december open van 10.00 – 16.00 uur.